Haamu

Haamu on Helsingissä asuva rap-artisti ja tuottaja. Monissa projekteissa vaikuttanut muusikko on julkaissut kolme soololevyä ja vieraillut kymmenillä suomalaisilla rap-julkaisuilla sekä tuottanut Suomessa mm. Kubelle, Gettomasalle, Palefacelle ja Stepalle. Viimeisin soolo julkaisu – 30 EP ilmestyi Monsp Recordsin kautta 20. maaliskuuta.

Haamu tekee musiikkia myös kansainvälisesti, artistinimellä Misha. Maailman johtava instrumentaalisen hip-hopin levy-yhtiö Chillhop Music julkaisi tuottajadebyytin Feel vuonna 2018. Mishan kappaleita on striimattu Spotifyssä jo yli 5 miljoonaa kertaa, ja ne ovat soineet suurilla radiokanavilla, mm. BBC:llä ja Saksan WDR:llä.

Livenä Haamu on massasta erottuva elämys. Keikoilla kulkee mukana bändi, jossa soittaa Suomen lahjakkaimpia jazz-muusikoita ja ainoana suomalaisena kansainvälisen WMC DJ-sarjan voittanut DJ Beha.
Haamu vetää myös räppikursseja ja musiikintuottamistyöpajoja. Haamu on ainoana suomalaisena opiskellut hip-hopia korkeakoulutasolla Yhdysvalloissa. Näiden opintojen ja vuosien kokemuksensa pohjalta Haamu on laatinut suosittuja räppikursseja, joita hän toteuttaa ympäri Suomea.
Kuva: Pirita Männikkö