Haamu

Haamu on Helsingissä asuva rap-artisti ja tuottaja. Monissa projekteissa vaikuttanut muusikko on julkaissut kolme soololevyä ja vieraillut kymmenillä suomalaisilla rap-julkaisuilla sekä tuottanut Suomessa mm. Kubelle, Gettomasalle, Palefacelle ja Stepalle. Viimeisin sooloalbumi, Aika rakastaa lapsiaan, julkaistiin vuonna 2017. Uusi 30 EP julkaistaan Monsp Recordsin kautta loppuvuonna 2019.

Haamu tekee musiikkia myös kansainvälisesti, artistinimellä Misha. Maailman johtava instrumentaalisen hip-hopin levy-yhtiö Chillhop Music julkaisi tuottajadebyytin Feel vuonna 2018. Mishan kappaleita on striimattu Spotifyssä jo yli 5 miljoonaa kertaa, ja ne ovat soineet suurilla radiokanavilla, mm. BBC:llä ja Saksan WDR:llä.

Livenä Haamu on massasta erottuva elämys. Keikoilla kulkee mukana bändi, jossa soittaa Suomen lahjakkaimpia jazz-muusikoita ja ainoana suomalaisena kansainvälisen WMC DJ-sarjan voittanut DJ Beha.
Haamu vetää myös räppikursseja ja musiikintuottamistyöpajoja. Haamu on ainoana suomalaisena opiskellut hip-hopia korkeakoulutasolla Yhdysvalloissa. Näiden opintojen ja vuosien kokemuksensa pohjalta Haamu on laatinut suosittuja räppikursseja, joita hän toteuttaa ympäri Suomea.