Haamu

Haamu on Helsingissä asuva rap-artisti ja tuottaja. Monissa projekteissa vaikuttanut muusikko on julkaissut useamman soololevyn ja vieraillut kymmenillä suomalaisilla rap-julkaisuilla sekä tuottanut Suomessa mm. Kubelle, Gettomasalle, Palefacelle ja Stepalle. Viimeisin sooloalbumi – 30  ilmestyi Monsp Recordsin kautta 2020.

Haamu tekee musiikkia myös kansainvälisesti, artistinimellä Misha. Maailman johtava instrumentaalisen hip-hopin levy-yhtiö Chillhop Music julkaisi tuottajadebyytin Feel vuonna 2018. Mishan kappaleita on striimattu Spotifyssä jo yli 10 miljoonaa kertaa, ja ne ovat soineet suurilla radiokanavilla, mm. BBC:llä ja Saksan WDR:llä.

Livenä Haamu on massasta erottuva elämys. Keikoilla kulkee mukana bändi, jossa soittaa Suomen lahjakkaimpia jazz-muusikoita ja ainoana suomalaisena kansainvälisen WMC DJ-sarjan voittanut DJ Beha.

Haamu vetää myös räppikursseja ja musiikintuottamistyöpajoja. Haamu on ainoana suomalaisena opiskellut hip-hopia korkeakoulutasolla Yhdysvalloissa. Näiden opintojen ja vuosien kokemuksensa pohjalta Haamu on laatinut suosittuja räppikursseja, joita hän toteuttaa ympäri Suomea.

Kuva: Pirita Männikkö

/////

Keikkabuukkaukset:
Feniks Willamo
[email protected] / [email protected]
+358 45 239 0170

Keikkatuotanto:
Jannika Hovinen
[email protected] / [email protected]
+358 50 539 1414