Gettomasa

Gettomasa on eittämättä yksi suomiräpin tämän hetken seuratuimmista tekijöistä. PME Recordsille levyttävän artistin vuonna 2016 julkaistu debyyttialbumi Chosen One oli läpimurto, arvostelumenestys ja vuoden puhutuimpia julkaisuja.

Jyväskylän Vellamosta ponnitsaneen artistin odotettu toinen albumi “Diplomaatti” ilmestyi toukokuussa 2019 PME Recordsin kautta. Listaykköseksi singahtaneen albumin avausbiisi, platinaa streamannut ”Silmät” toi artistille ensimmäisen Spotifyn listaykkösen ja albumin kaikki raidat nousivat Spotifyn TOP-22:n. Levyjulkkareita vietettiin kesäkuun lopussa ennakkoon loppuunmyydyllä Tavastialla. Emma Gaalassa 2020 Gettomasa palkittiin Vuoden hiphop-pystillä.

Rumban päätoimittaja Jukka Hätinen tituleerasi kolumnissaan Gettomassaa Suomen 2Paciksi ja summasi olennaisen: “On korkea aika, että Gettomasa saa osakseen suurempaa huomiota. Se, että sen tekee totaalisen tinkimättömällä ja kenellekään kumartelemattomalla räpillä, on poikkeuksellista. Ja se tekee Gettomasasta poikkeuksellisen, chosen onen.”