F

Alkujaan Turusta ponnistava F on rohkea musiikintekijä, jonka biiseissä rap ja laulu yhdistyvät elektronisesta musiikista vaikutteita ottavaan tuotantoon. Sensuroimaton artisti rikkoo musiikillaan rajoja ja venyttää julkisen naiskuvan kapeaa marginaalia.

F tunnetaan singlejulkaisuistaan “Piirrä kuvia”, “Kärpänen” (feat. Pyhimys) ja “Katastrofin aineet”, jotka ovat soineet urbaanin musiikin radiokanavilla taajaan ja keränneet kiitosta niin rohkeasta ulosannista kuin tuoreesta soundimaailmastakin. Pitkä sinkkujen putki sai keväällä 2019 jatkokseen ensimmäisen kokopitkän albumin “MÄ EN oo VIEL TARpEEks Iso”, jonka myötä F kiersi niin klubeja kuin isoja festareitakin (mm. Flow ja Blockfest). Lisäksi F:ää kuullaan featissa mm. Pykärin, costeen ja Lukas Leonin julkaisuilla.

Vakuuttavan esiintulon Suomen musiikkikentälle tehnyt F on nähty livenä mm. Pyhimyksen loppuunmyydyn Tapa Poika -kiertueen lämmittelijänä ja osana puhuttua D.R.E.A.M.G.I.R.L.S. -rapspektaakkelia, jonka moni on nostanut yhdeksi vaikuttavimmista tapauksista kotimaisella musiikkikentällä pitkään aikaan. Soolokeikoilla valloittava esiintyjä nähdään lavalla yksin, omaperäisen visuaalisen maailman kyllästämänä.