F

F on yksi tämän hetken kiinnostavimmista kotimaisista artisteista. Universalille levyttävältä monilahjakkuudelta on saatu tänä vuonna singlet ‘Menetän sut’ ft. Hassan Maikal sekä ‘Ihana’, joka soi myös Kullannuput tv-sarjan tunnarina. Artisti viimeistelee parhaillaan keväällä 2022 ilmestyvää kolmosalbumiaan.

F julkaisi debyyttialbuminsa Mä en oo viel tarpeeks iso keväällä 2019. Kokonaisuus toi kyseisen vuoden jälkeen artistille ehdokkuudet Vuoden tulokas ja Vuoden rap -kategorioissa Emma Gaalassa. Toinen albumi “Mä oon vapaa” ilmestyi keväällä 2020. Lahjakkuutensa lisäksi hän on saanut erityisesti kiitosta sensuroimattomuudestaan ja kyvystään uudistaa kotimaista hip hop -musiikin kenttää sekä sen kapeaa naiskuvaa.

F on tehnyt viime aikoina yhteistyötä myös monien muiden artistien kanssa. Viimeksi häntä kuultiin Elastisen uuden albumin nimikkokappaleella Uusia muistoi. Viime vuoden aikana F teki myös Mariskan kanssa remix-version Mä oon vapaa -albumilla olevasta Mä en pysy aina itteni kyydis -kappaleesta. Hänet nähtiin myös Ylen ‘Mist sä tuut’-dokumenttisarjassa.

/////

Keikkabuukkaukset:
Feniks Willamo
[email protected] / [email protected]
+358 45 239 0170

Keikkatuotanto:
Jannika Hovinen
[email protected] / [email protected]
+358 50 539 1414