PastoriPike

PastoriPike, oikealta nimeltään Pierlin Mpaka Makumbu, on Congossa syntynyt mutta sen jälkeen Suomessa koko ikänsä vaikuttanut Helsinkiläinen räppäri.

Hän aloitti räppäämisen vuonna 2009, Pastorit -nimisessä kokoonpanossa. Pike on tyyliltään suorapuheinen, eikä häpeä sanoa mitä ajattelee. Vaikka suorapuheisuus usein jakaa mielipiteitä, on PastoriPikellä siitä huolimatta visiona yhdistää erilaisia ihmisiä musiikin avulla. Hänen toiveenaan on myös luoda ja levittää hyvää energiaa ympärilleen ja että muutkin ihmiset alkaisivat uskoa itseensä enemmän.

Piken värikäs visio ja energia näkyy kaikessa hänen tekemässään, oli se sitten musiikki, videot tai hänen oma “Hullutyyli” -vaatemallistonsa.

PastoriPike on tunnettu myös räjähtävänä ja karismaattisena live-esiintyjänä, ja hän onkin kiertänyt viime aikoina isojakin keikka- ja festarilavoja yhdessä mm. Mikael Gabrielin kanssa.

PastoriPiken tuorein julkaisu on seitsemän kappaleen ”Aito G” EP, jonka nimikkosinglellä vierailee Gracias, Kingfish, Sebastian Da Costa, Musta Barbaari sekä Bile”.

© Samuli Härkönen