Tavastian Lauantaidisko DJS

Tavastian Lauantaidisko eli Ladi on jo instituutio. Vuodesta 2009 maan maineikkaimman klubin tanssilattia on täyttynyt joka ikinen lauantai laatumusiikin ja rehellisen hauskanpidon merkeissä. Samalla monessa mukana olevasta DJ-kollektiivista on hioutunut monipuolisen pop-musiikin ylivoimaisia taitajia, jotka kokoavat tuoreista hiteistä, parhaista klassikoista ja unohdetuista helmistä kovimmat setit tilanteeseen kuin tilanteeseen. Reilusti yli 500 iltaa, 300 000 kävijää ja edelleen jokaviikkoinen jono puhuvat puolestaan. Lauantaidiskon DJ:tä on kuultu myös Radio Helsingissä ja festareilla Flow’sta Ruisrockiin ja Provinssiin sekä tapahtumissa kautta linjan.

Tavastian Lauantaidiskon muodostavat resident dj:t Erkko, Harvest, Skenikswee, Luna ja Mini, jotka keikkailevat kaikki niin yhdessä kuin erikseen jo vuosikymmenten kokemuksella.

SKENIKSWEE
on Lauantaidiskon DJ-porukan nuorin ja samalla kenties kiireisin hahmo. Keikkoja on kertynyt kovalla tahdilla ympäri Helsingin tärkeimpiä klubeja ja tapahtumia sekä festareita jo vuosien ajan. Lisäksi kalenteria täyttävät soittohommat Pasa ja Midsommaren -yhtyeissä ja keikkamyyjän tehtävät All Day Agencylla. Huippumusiikkia laidasta laitaan sisältävä selektio ulottuu tuoreesta elektro-, indie-, pop-, hiphop- ja rock-soundista vanhempiin soul-, disko- ja boogie-klassikoihin.

HARVEST
on Lauantaidiskon luottomies DJ-kopissa ja armoton tanssittaja. Vanhan skeittarin suuriin suosikkeihin kuuluvat kultakauden hiphop ja suriseva indierock, mutta ahkerasti keikkaileva DJ valikoi parhaat bailubiisit tottuneesti tilanteeseen kuin tilanteeseen, oli kyse sitten eri aikakausien rakastetuimmista klassikoista tai kovimmista uutuuksista. Lauantaidiskon ohella mm. Siltasen kotimaiseen musiikkiin keskittyvissä Paha Vaanii -illoissa säännöllisesti soittava Harvest vaikuttaa myös Flow-festarin ohjelmatyöryhmässä ja puuhailee soittolistojen kokoamisen parissa.

MINI
Lauantaidiskon vakiosoittajista Mini keikkailee nykyään harvemmin mutta sitäkin suuremmalla asiantuntemuksella. Syntikkapopista erityisesti aikoinaan intoutunut DJ tanssitti popdiskoissa jo ennen kuin suuri osa Ladi-kävijöistä on syntynyt, ja rautainen kokemus tuntuu yhä. Nykyisin kiireisenä pitää tehtävä maan suurimman ja komeimman festarin Ruisrockin promoottorina. Eturivin paikka musiikkibisneksessä pitää samalla tiukasti kiinni popmusiikin tuoreimmissa ilmiöissä, ja Minin DJ-keikoilla voikin usein nauttia tulevista hiteistä ennen kuin moni on niistä vielä kuullutkaan.

ERKKO
on Lauantaidiskon pomo ja perustaja sekä DJ-porukan keskushahmo. Tausta on syvällä elektronisessa musiikissa, mutta sydän sykkii vahvasti popmusiikille sen eri muodoissa, unohdetuista helmistä tuoreimpiin uutuuksiin, keskiössä niiden luova ja joskus hullu yhdisteleminen. Kokemusta löytyy kuppiloista areenoille, kymmenien klubi-iltojen ohella toimittajana ja radiossa YleX:ssä sekä Radio Helsingissä, takana myös pitkäaikainen pesti Flow-festarin ohjelmatyöryhmässä. Lisäksi puuhiin kuuluu Stadin Juhannus -tapahtuman järjestäminen yhdessä Skeniksween kanssa.

LUNA
DJ-tiimin tuorein vahvistus on Luna, joka on Lauantaidiskon vakiokasvona tuttu jo vuosien ajalta Semifinalin puolelta alakerrasta. Kymmenisen vuotta sitten Scifibimboes-duossa uransa aloittanut DJ hallitsee laadukkaan popin koko kirjon ja listaa omiksi suosikeikseen elektropopin, naispuolisten artistien esittämän räpin ja 90- sekä 2000-luvun helmet. Luna pitää erityisesti uusien biisien esittelemisestä ja pyrkii olemaan DJ-kopin kovin bailaaja, jonka energia välittyy myös yleisölle.

Tilaa artisti keikalle

Keikkatuotanto

Lataa promokuvat

 • Keikat

  Ei tulevia keikkoja.

  Menneet keikat

  pe 22.04.22

  Yritystilaisuus, Helsinki

  pe 10.12.21

  Yksityistilaisuus, Helsinki

  pe 26.11.21

  Yksityistilaisuus, Helsinki

  la 04.09.21

  Linnanmäki, Helsinki

  la 21.08.21

  Yksityistilauus, Helsinki

  la 08.08.20

  Sinebrychoffin puisto, Helsinki

  la 08.02.20

  Yksityistilaisuus, Helsinki

  pe 29.11.19

  Yksityistilaisuus, Helsinki

  ke 02.10.19

  Limeksen Approjen jatkot, DTM, Helsinki

  pe 24.05.19

  Kaivohuone, Naantali